Ha alkalomra csináltok tortát, aznap sütitek és frissen viszitek, vagy előző nap is jó megsütni?
Figyelt kérdés
Szóval, szeretek sütni, de tortát nagyon ritkán szoktam. Vasárnap anyum szülinapja lesz, amire hazautazom és vinnék neki diótortát meg egyéb sütiket. A többit lazán meg merem sütni szombaton, mert tudom, hogy nem lesz semmi bajuk, de attól tartok, hogy a torta másnapra nem lesz az igazi. Vagy igazából nincs miért aggódnom? Persze hűtőbe tenném meg egyebek.2016. ápr. 20. 15:55
1/9 anonim válasza:
Susd meg a tesztat elozo napon, es a kremet csak aznap indulas elott :)
2/9 anonim válasza:
Vagy előző nap, vagy a lapokat megsütöm előző nap és kora reggel kenem meg a krémmel, hogy utána egy kicsit tudjon szilárdulni a hűtőben. Semmi baja nem lesz amúgy, de figyelni kell a tárolásra (meleg cuccot ne fedj le, ne rakj hűtőbe stb).
3/9 anonim válasza:
Mindig előző nap készítem el a tortát, másnap lesz finom, addigra jól összeérik, aznap nem is jó minden torta.
4/9 anonim válasza:
Igaza van harmadiknak, kevés olyan torta van, aminek ne kéne egy éjszaka a hűtőben.
5/9 anonim válasza:
Másnapra mindig jobb, kivéve a piskóta. A legtöbb torta másnap sokkal jobban szeletelhető.
6/9 anonim válasza:
Ha cukrászdában veszed, akkor ott is legkésőbb előző nap betöltik, másnap reggel csak a díszítés kerül rá. Igen. át kell, hogy érjen az íze, különben külön érzel majd minden ízt, ami enegem halálosan zavar.
7/9 anonim válasza:
Mindig előző nap készítem a tortát.Ahogy már írták az ízek harmonikus összeérése miatt.
8/9 anonim válasza:
és még annyi, hogy a krémnek is jót tesz, ha több órán át , mondjuk egy éjjelen át a hideg hűtőben stabilizálódik.
Szállítani is biztonságosabb így.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, akkor megsütöm előző nap :)
2016. ápr. 21. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!