Barátnőmet egy romantikus vacsorával akarom meglepni. Mit ajánlotok, mit készítsek eme alkalomra?
hát nem mindegy miket szeret és te milyen szinten állsz konyhaügyileg.
én desszertnek triamisut ajánlanék, azt könnyű megcsinálni, csak kicsit drága.
főételnek meg a kedvencét? én pl egy egyszerű bolognainak is örülnék.nem az a lényeg:D de valami hús is lehet körettel+saláta ?
leves meg ízlés dolga!
Egyetértek azzal, hogy alapvetően az számít, mit szeret s mit tudsz megcsinálni. Ha valamilyen szabályok szerint étkezik, nyilván azt is figyelembe kell venned.
Nekem mindig a lazac jut eszembe zöldségekkel, elég nehéz elrontani s én szeretem. S valami dekoratív könnyű édesség, ha édesszájú s bor, ha isztok alkoholt...
De a lányt s az ízlését te ismered.
Legyél udvarias,Elöbb ő üljön le az aztalhoz és húzd ki neki a széket(Ez nálam nagyon jó kedvet derít a barátnőmnél)Ha mond valamit mindig figyeljrá!Vagy nem fog komolyan venni.Mondj neki kedves dolgokat.Ha tudsz vigyél neki ajándékot.
Évem kell vagy nemem? mindegy leírom hátha...19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!