Barátnőmet szeretném meglepni az esküvőjén egy tortával. Milyet süssek?
Készülj föl egy udvarias mosolykára a részéről, mert aznap garantáltan tortamérgezése lesz mindenkinek. Két lehetőség van mélyebb benyomást tenni:
1. Vagy habos tortát készítesz amit a régi filmekben egymás arcába dobáltak az esküvőkőn....ha használva lenne, garantáltan mély benyomást tenne rá a tortád.
2. Vagy valami romatikus figurás tortát készítesz. Például nagy sikere lenne egy galambpáros tortának. A főzött csoki ami nem az a vajas gej íz mindíg sikeres íz.
3. Figurás, de vicces: Például sütsz egy téglalap alakú csokitortát, amit földíszítesz francia ágynak benne pedig marcibánből egy menyasszony és egy vőlegény feküdne. Elég csak a takaró alól kilógó részeket ( fejet ,lábat) meggyurmázni marcipánból. A takaróra ráírhatod hogy Sok Boldogságot! Az ágy fejvége lehet szív alakú
Sok sikert kívánok!
Ne lepd meg!! Kérdezd meg tőle szeretne e tortát.
Kb. nyolcezer torta szokott lenni, csak megmaradna kb.
Viszont ha szólsz előre, akkor beleszámítja.
Ketto hasznos otletem van, tapasztalat. Az eskuvore ne suss tortat, mert csak egy lesz a sok kozul.
Vagy a leanybucsujara keszits egyet, vagy ha az eskuvore szeretnel keszulni, akkor valami mast. En a baratnomtol egy talca ccupcake-et kaptam, gyonyoruek voltak. A vajkrem mellett eheto mini viragok is vootak a tetejen. A legsikeresebb desszert volt, tobben kerdeztek utanna, honnan rendeltem. En meg mondtam, hogy ajandek volt a legjobb baratnomtol:)
Kedves 8-as, igen, a lakodalmakon mindig sok a süti, de azokat valakinek el is kell készítenie, nem?! Én is az egyik ilyen leszek :) (egyébként honnét veszitek, hogy rengeteg lesz, nem mindenki rendel oda 100 kg sütit meg tortát...)
Szóval valami egyszerű kéne, köszi 9, várom még az ötleteket. :) dobosra gondoltam, de arra most nincs időm, valami egyszerű kéne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!