Mivel vehetném rá a barátnőmet, hogy igyon?
Együtt szilvesztereztünk a BFF-emmel, egy nagyobb baráti társaságban, én hívtam meg hozzánk. Mindenki ivott, a legtöbben részegek is voltak. Én is berúgtam, ő viszont egész végig józan volt és egyetlen pohárhoz sem nyúlt, csomóan kínáltuk meg ajánlgattuk, hogy igyon egy kicsit attól oldódna, meg jobb lenne a buli, de a végén már mérgesen utasítgatott el mindenkit. Egyáltalán nem élvezte a bulit, pedig ha ivott volna sokkal jobb lett volna neki is!
Igazából soha nem iszok, sehol, meg azt mondja nem is akar, de én szeretném ha kipróbálná mert nincs benne semmi rossz, sőt sokkal oldottabb lenne és a pasikat sem riasztaná el ezzel a viselkedésével..
Ötletek?
én 16 vagyok a barátnőm akiről írtam pedig 15.
Szerintem több esze van annál. Látod, elég volt rátok néznie, hogy ne akarjon inni, vazze!!
És ha végiggondolja, le is lép tőled, te elmebeteg.
Nyilván nem is akarta élvezni a bulit, és nem akart feloldódni egy olyan társaságban, melyet ti, ittas kis sihederek alkottatok. Lehet, hogy pár pohárka ital után egymásnak jópofának meg menőnek tűntetek a részegségetekkel, de kívülről ez nem túl vonzó ám, és egy normális fiatal nem akar ilyenekhez hasonítani, ergo már csak azért sem iszik.
Lehet, hogy többé nem megy veletek bulizni, és a probléma megoldódott, nem kell senkit semmire rávenni.
Szerintem meg attól lett volna jobb neki, ha nem b@sztatjátok. Miért nem lehet tiszteletben tartani, hogy nem akar inni? Ok, kínáljátok meg, de ha nem kér miért kell erőltetni? Lehet pia nélkül is bulizni. Én szoktam buliban inni, de volt, hogy nem ittam alkoholt, mert nem kívántam. Volt ott 1-2 ember aki nem hagyott békén emiatt, én is ideges lettem a végére, a párom miatt maradtam csak.
A kipróbálás is hagy maradjon már az ő döntése... Neked attól miért jobb, ha kipróbálja? Vagy mivel rosszabb, ha nem próbálja ki?
Erre mondják, hogy minek az ellenség, ha az embernek barátai is vannak. Nekem nem lenne pofám még név nélkül sem kikiabálni a világnak, mekkora egy rongy ember vagyok.
Ha egy csöpp esze van ennek a lánynak, akkor ez a buli volt az utolsó veled töltött napja.
Úgy egyébként hogyan tettetek szert a piára? Mert aki hozzásegített, azt is nagyon-nagyon meg kellene büntetni.
BFF, azaz legjobb és örök barátod.
Nagyon remélem, hogy ő nem így gondolja! Ha ilyen szemét vagy a legjobb barátnőddel, milyen lehetsz más emberekkel? És 16 évesen még csak fejlődni fogsz. :-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!