A piát aznap már kiadják, amikor betöltötted a 18-at?
Figyelt kérdés
Vagy van erre valami szabály/törvény? Egyszer barátnőmmel mentünk a Sparba, és mivel aznap lett 18, nem adták ki neki. Azt mondta a nőci, hogy majd holnap...miért? :D2015. dec. 28. 01:08
1/25 anonim válasza:
2 éve nekem kiadták, dohányboltban is jártam aznap ott sem volt semmi probléma.
2/25 anonim válasza:
Én még a nyáron akartam venni egy alkoholmentes sört (még csak nem is 0,2% hanem 0,0%). Fizetnék a pénztárnál a pénztáros nő kéri a személyit. Én meg mondom dehát csak egy alkoholmentes sör. Ő akkor is adjam oda, jó odaadom és mivel még csak 17 voltam úgy zavart ki mint macskát szarni. Szintén Spar üzlet Egerben az indító melett. Megfogadtam a 18. szülinapomon visszamegyek és ha az a pénztáros lesz ott egy karton 8%-ös sört lebaszok a pénztárhoz és büszkén megkérdezem emlékszik-e még rám.
3/25 A kérdező kommentje:
Amúgy ezt sem vágom, hogy alkoholmentes sörnél minek kérik...szintén Spar, Nyíregyháza, előttem volt valami 60 év körüli ősz szakállas bácsika, vett egy karton sört meg egyéb piákat, tőle is nem elkérték a személyit? Azon behaltam, de komolyan.
2015. dec. 28. 02:02
5/25 anonim válasza:
Pedig csak azért álltam oda 0%-ossal, hogy az utcán megtudjuk inni haverral mivel kint volt vagy 35fok, innivalónk nem volt meg azt a 170ft-ot is alig tudtuk összedobni. Tescoban egy idős néni ott ül a pénztárba, odamegyünk hozzá kérdezzük hozhatunk-e ki Mojitot úgy, hogy csak 17 vagyok de személyi is van nálam. Azt mondta hozzuk nyugodtan úgyse lesz bajunk ennyitől. Pedig már nem tudom pontosan de 10% felett volt. Még jó, hogy egyes boltokból a Cherry likőrös bombonnal nem küldenek el. :)
6/25 anonim válasza:
Ha elmúltál 18, igen,
...de csak másnap "múltál el"!
7/25 anonim válasza:
Butaságot írt az utolsó. Jogilag a születésnapod éjfélétől vagy nagykorú.
8/25 Andizsuzsi válasza:
A születésnapodon már nagykorú vagy. Akár szavazhatnál is, ha pont aznapra esne.
9/25 anonim válasza:
Akár előtte is egy nappal, ha nem valami savanyú pi**át fogsz ki a pénztárban.
10/25 A kérdező kommentje:
Akkor csak itt Nyíregyen ilyen szemetek?
2015. dec. 28. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!