Másnaposság még aznap. Te hogy kerülöd el?
Már nem azért, de az hogy átbeszéltek mindent, és megisztok 1-2 italt, az miért jelenti azt, hogy be fogtok rúgni?
Amúgy, többnyire a másnaposság engem akkor kerül el, ha csak egy félét iszok.
1.
Köszi, de nem állatkertbe megyünk.
2.
Akkor úgy írom, ha mondjuk keveset is iszok, és megy ki belőlem, akkor is szokott fájni. Az 1-2 ital meg általában több szokott lenni, szerintem többen vagyunk ezzel így. :)
De mindegy, ha senki nem érezte még, akkor én biztos egy ufo vagyok.
#1 ne magadból indulj ki
kérdező: igyál sok vizet
Gúgliztam, de nekem nem a másnapi másnapra kell megoldás, hanem az aznapira. Ha azt megtalálod nekem, minden tiszteletem a tiéd. :)
Egyébként a víz meg csökkenti a megiható sör mennyiségét, azt inkább kihagynám. De köszi!
Ez esetben legfeljebb valami olyan zagyvaságot tudnék javasolni, mint az első, de nem hiszem, hogy beljebb lennél vele....
A legjobb tanács már elhangzott: az alkohol elég keményen dehidratál, tehát próbálj meg időnként felhajtani egy pohár vizet is, kockáztatva ezzel, hogy ha észreveszik a haverok, kiröhögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!