Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Másnaposság még aznap. Te...

Másnaposság még aznap. Te hogy kerülöd el?

Figyelt kérdés
Holnap találkozok egy rég látott ismerősömmel. Az időnk úgy engedi, hogy napközben lesz alkalmunk átbeszélni mindent, eközben pedig nagyon valószínű lecsúszik 1-2 ital. Én hajlamos vagyok rá, hogy amikor józanodok ki, elkezd fájni a fejem, még aznap. Más is van így? Lehet tenni ellene valamit? Azonkívül, hogy ne igyak, meg hogy maradjak józan. Köszike!
2013. nov. 18. 17:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%
hát (ezt csak olvastam) hogyha egymás után SORBAN meg*aszol egy örvöstatut, egy vaddisznót, egy hím zsiráfot, egy vizilovat, egy borzot, egy macskát, aztán lesz*psz egy elefántot, elkerülhető a fejfájás
2013. nov. 18. 17:48
 2/17 bumbi02 ***** válasza:

Már nem azért, de az hogy átbeszéltek mindent, és megisztok 1-2 italt, az miért jelenti azt, hogy be fogtok rúgni?

Amúgy, többnyire a másnaposság engem akkor kerül el, ha csak egy félét iszok.

2013. nov. 18. 17:51
 3/17 A kérdező kommentje:

1.

Köszi, de nem állatkertbe megyünk.

2.

Akkor úgy írom, ha mondjuk keveset is iszok, és megy ki belőlem, akkor is szokott fájni. Az 1-2 ital meg általában több szokott lenni, szerintem többen vagyunk ezzel így. :)

De mindegy, ha senki nem érezte még, akkor én biztos egy ufo vagyok.

2013. nov. 18. 18:06
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

#1 ne magadból indulj ki

kérdező: igyál sok vizet

2013. nov. 18. 18:12
 5/17 anonim ***** válasza:

na meg gúglizz

[link]

2013. nov. 18. 18:12
 6/17 A kérdező kommentje:

Gúgliztam, de nekem nem a másnapi másnapra kell megoldás, hanem az aznapira. Ha azt megtalálod nekem, minden tiszteletem a tiéd. :)

Egyébként a víz meg csökkenti a megiható sör mennyiségét, azt inkább kihagynám. De köszi!

2013. nov. 18. 18:17
 7/17 anonim ***** válasza:
56%
Úgy, hogy ájultrészegre iszom magam. Így már aznap biztosan nem leszek "másnapos".
2013. nov. 18. 18:20
 8/17 A kérdező kommentje:
Csak nekem még haza kell vonatoznom Pestről, ami 2 óra. ;)
2013. nov. 18. 18:21
 9/17 anonim ***** válasza:

Ez esetben legfeljebb valami olyan zagyvaságot tudnék javasolni, mint az első, de nem hiszem, hogy beljebb lennél vele....

A legjobb tanács már elhangzott: az alkohol elég keményen dehidratál, tehát próbálj meg időnként felhajtani egy pohár vizet is, kockáztatva ezzel, hogy ha észreveszik a haverok, kiröhögnek.

2013. nov. 18. 18:23
 10/17 A kérdező kommentje:
Akkor marad a fejfájás. :D
2013. nov. 18. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!