Másnaposság még aznap. Te hogy kerülöd el?
Figyelt kérdés
Holnap találkozok egy rég látott ismerősömmel. Az időnk úgy engedi, hogy napközben lesz alkalmunk átbeszélni mindent, eközben pedig nagyon valószínű lecsúszik 1-2 ital. Én hajlamos vagyok rá, hogy amikor józanodok ki, elkezd fájni a fejem, még aznap. Más is van így? Lehet tenni ellene valamit? Azonkívül, hogy ne igyak, meg hogy maradjak józan. Köszike!2013. nov. 18. 17:20
11/17 anonim válasza:
Azért érezd jól magad, legalább még aznap!
12/17 A kérdező kommentje:
Köszi, az meglesz. :)
Egy darabig. :D
2013. nov. 18. 18:33
13/17 anonim válasza:
A titkos fegyver a paradicsomlé...
Mindent pótol, amit az alkohol elvon a szervezettől... jó aznap, jó másnap, és nincs fejfájás...
És ha vodkával iszod, akkor a barátok sem röhögnek ki.
14/17 A kérdező kommentje:
Igazad van, utánaolvastam, még nem hallottam róla. :)
Hazafele, vonatozás alatt le is tesztelem.
2013. nov. 18. 18:56
15/17 anonim válasza:
Próbáld ki dm-ben kapható Restart-ot! Nagyon finom, úgy néz ki, mint egy energiaital és direkt másnaposságra lett kifejlesztve.:) Én mondjuk akkor teszteltem, mikor napok óta nem múlt el a migrénem, de annál az iszogatás utáni fejfájás csak jobb..:) Legutóbbi buli előtt biztonság kedvéért még egy Party Smartot is bevettem, és bár nem ittam sokat és nem is kevertem, teljesen fitt voltam utána!:)
16/17 Imola Ágnes válasza:
Igyál vizet...sokat...egyél előtte normálisan, és mikor indulsz haza, dobj be egy Advilt.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Megvolt a találkozás, iszogatás, és kivételesen nem volt semmi, csak mikor hazaértem este akkor kezdett fájni a fejem, de úgyis lefeküdtem már aludni. Jó nap volt. A tanácsok jól jönnek majd legközelebbre. ;)
2013. nov. 20. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!