Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Másnaposság még aznap. Te...

Másnaposság még aznap. Te hogy kerülöd el?

Figyelt kérdés
Holnap találkozok egy rég látott ismerősömmel. Az időnk úgy engedi, hogy napközben lesz alkalmunk átbeszélni mindent, eközben pedig nagyon valószínű lecsúszik 1-2 ital. Én hajlamos vagyok rá, hogy amikor józanodok ki, elkezd fájni a fejem, még aznap. Más is van így? Lehet tenni ellene valamit? Azonkívül, hogy ne igyak, meg hogy maradjak józan. Köszike!
2013. nov. 18. 17:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azért érezd jól magad, legalább még aznap!
2013. nov. 18. 18:30
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi, az meglesz. :)

Egy darabig. :D

2013. nov. 18. 18:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A titkos fegyver a paradicsomlé...

Mindent pótol, amit az alkohol elvon a szervezettől... jó aznap, jó másnap, és nincs fejfájás...

És ha vodkával iszod, akkor a barátok sem röhögnek ki.

2013. nov. 18. 18:50
 14/17 A kérdező kommentje:

Igazad van, utánaolvastam, még nem hallottam róla. :)

Hazafele, vonatozás alatt le is tesztelem.

2013. nov. 18. 18:56
 15/17 anonim válasza:
Próbáld ki dm-ben kapható Restart-ot! Nagyon finom, úgy néz ki, mint egy energiaital és direkt másnaposságra lett kifejlesztve.:) Én mondjuk akkor teszteltem, mikor napok óta nem múlt el a migrénem, de annál az iszogatás utáni fejfájás csak jobb..:) Legutóbbi buli előtt biztonság kedvéért még egy Party Smartot is bevettem, és bár nem ittam sokat és nem is kevertem, teljesen fitt voltam utána!:)
2013. nov. 18. 22:27
 16/17 Imola Ágnes ***** válasza:
Igyál vizet...sokat...egyél előtte normálisan, és mikor indulsz haza, dobj be egy Advilt.
2013. nov. 19. 10:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Megvolt a találkozás, iszogatás, és kivételesen nem volt semmi, csak mikor hazaértem este akkor kezdett fájni a fejem, de úgyis lefeküdtem már aludni. Jó nap volt. A tanácsok jól jönnek majd legközelebbre. ;)
2013. nov. 20. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!