Tegnap éjjel berúgtam és nem vagyok másnapos, hogy van ez? :D
Természetesen örülök neki de azért kíváncsi vagyok rá.:D Ittam kb. 5 felest (bacardi,jim beam,kalinka,finlandia vagy mi xd) és egy pohár vodka narancsot. Közbe nem ittam mást és nem is ettem. Reggel felkeltem (5 órát aludtam)és semmi bajom sincs azóta se.:D
lány vagyok
Ugyanez van velem is. Megittam négy korsó sört, plusz egy pohárral, (itt megjegyezném, hogy nekem már egy fél üvegtől elég jó kedvem kerekedik. :D), és ittam még rá vörösboros kólát, lefeküdtem 7-kor, fölkeltem délben, és kutya bajom.
Szerintem jók vagyunk. :D
Mikor 20 éves voltam 2-3 nap tivornyázás meg sem ártott, most meg 34 évesen 1 görbe este után 2 napig keresem merre vagyok arccal.
Ennyit tesz hogy a fiatal szervezet jobban regenerálódik.
velem is volt ilyen,benyomtunk négyen 1 liter vodkanarancsot meg 4 liter vbk-t,én még ittam egy sört is. eléggé forgott velem a világ szóval elmentem aludni,reggel semmi bajom nem volt csak nagyon szomjas voltam :D
19/L
Volt olyan, hogy 3-an benyomtunk 1 üveg unicumot, és másfél liter vodkát pár óra alatt. Másnap semmi bajom nem volt, pedig 3-ig tartott a buli, és 8kor keltem. Még egy kicsit szédültem reggel, de kellemes volt, valószínűleg még ittas voltam, aztán napközben fokozatosan elmúlt.
Viszont olyan is volt, hogy szarkedvemben elhatároztam, én ma szétcsapom magam. Vettem 1 sört, egy doboz cigit, meg fél liter no-name kínais vodkát. Este 7kor, és az utolsó emlékem kb. 8 órakor éltem meg. Másnap reggel olyan durván másnapos voltam, hogy azt hittem ott halok meg. D.u hóviharban "flashbackem" is volt. Séta közben egyszer csak mintha fejbe csaptak volna, irtózatos szédülés, fejfájás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!