Nem szoktam másnapos lenni?
Sziasztok.Kezdem megunni hogy mindenki nyávog egy buli után hogy "ennyire meg annyira" másnaposak és én nem érzek semmi különösebb gyötrelmet.Jelzem hogy ugyanannyit ittam mind ő,ha nem többet...Egy átlagos bulin kb 4-5 feles sör és 1-2 deci ütős megy el nálam.Egyszer megesett hogy lenyomtam 1 liter töményet úgy hogy teljes képszakadás és még így sem fájt másnap a fejem.Másnap általában csak annyi van hogy egész nap kivagyok száradva,kívánom a vizet és nincs étvágyam,de semmi fájdalom.Általában bulikban szolidan megszoktam látogatni a WC t ha érzem hogy kerülget a hányinger,elintézem,megmosom az arcom és mehet tovább a szórakozás.
17 éves 70 kb os fiú
"Egy átlagos bulin kb 4-5 feles sör és 1-2 deci ütős megy el nálam."
Istenem pont egy olyan rinyagép vagy, aki minden buliban alig iszik valamit, aztán azon nyávog hogy miért másnapos mindenki más.
Majd ha rendes mennyiséget iszol, akkor leszel másnapos.
4-5 sör? EZ még a lányokat sem viseli meg.
Ha meg kihányod, akkor olyan, mint ha meg sem ittad volna!
Ha nem viselne meg, akkor nem hánynál :)
Persze, pár sör után hánysz, de a liter tömény lecsusszant. Szerintem már az elején sem tudtad, mennyit iszol, de hogy 1 litert nem, az tuti! A második decinél hánytál, mint a torkos borz :)
Mert még fiatal nyikhaj vagy, meg nem is iszol annyit, hogy bajod legyen tőle.
Majd 5-10 év múlva megérzed a másnapot.
Feltéve, ha addigra inni is megtanulsz rendesen, mert ez kb bemelegítésnek elég.
Amúgy az se mindegy mit iszol, a kiszáradás, étvágytalanság is másnaposság, de valami legalja kommersztől jobban lehet szenvedni.
Örülj neki, ha nem vagy olyan típus. Én sem, bár én többet szoktam inni, mint te. Én is ittam már meg 1 liter töményet, de az biztos hogy anni volt, mert 2 liter vodkát ittunk meg 2-en, senki más nem ivott.
Viszont ha hánysz, akkor kevésbé leszel másnapos, ne is várd, hogy az leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!