Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Van olyan pezsgő, amiből ha...

Van olyan pezsgő, amiből ha megiszok egy üveggel, nem leszek másnapos?

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs.
2012. aug. 27. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

De van!

Nézd mennyit találtam!

[link]

2012. aug. 27. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kölyökpezsgő.

Amúgy én is rosszul vagyok mindenféle pezsgőtől.

2012. aug. 27. 19:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Van, bármelyik BB, vagy Törley. Akármelyikből iszok meg egy üveggel, nem leszek másnapos, mármint normál 0.75l-es üvegről beszélek, azért egy másfél, vagy 3 literes az eléggé betenne.
2012. aug. 27. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

A gyerekpezsgő nem pezsgő.És ezt nem csak én gondolom így:

[link]

2012. aug. 27. 20:39
 6/8 anonim válasza:
50%

Most komolyan,ki lesz másnapos egy üveg pezsgőtől?

A pezsgő szinte olyan mint a málna,még a bornál is gyengébb.

Lehet csak én vagyok ezzel így,de volt,hogy totál leittam magam,megittunk fél liter házi barackot,0.75 l vilmost,0.75 martinit,1 üveg szilvát meg néhány fütyülőst 4-en és igaz,hogy totál részeg voltam,mert alig találtam bele a wc-be(XD),de másnap reggel egyáltalán nem volt másnapos...

2012. aug. 29. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
én minden pezsgőtől állati másnapos vagyok! Ennél jobban már csak a bortól fáj a fejem. Én minden szilveszterkor megfogadom, hogy soha de soha de soha többet nem iszok pezsgőt, maximum egy pohár. De amúgy szeretem nagyon. Lehet a buborékok felrobbannak az agyamba és azért megy szét másnap a fejem:D Meg amúgy is, bármire ráiszok egy pohár pezsit, rögtön filmszakadás. Úgyhogy a pezsgő számomra nem málna, vagy szobiszörp :D hanem a megtestesült démon! :D
2012. szept. 17. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem változó néha egy üveg bor meg egy sör után nem nagyon csak egy picit másnapos vagyok volt olyan hogy annyit ittam hogy csak na ami tényleg nagyon sok volt úgy általában is és nem voltam másnapos :D
2012. nov. 13. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!