Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nem szoktam másnapos lenni?

Nem szoktam másnapos lenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Kezdem megunni hogy mindenki nyávog egy buli után hogy "ennyire meg annyira" másnaposak és én nem érzek semmi különösebb gyötrelmet.Jelzem hogy ugyanannyit ittam mind ő,ha nem többet...Egy átlagos bulin kb 4-5 feles sör és 1-2 deci ütős megy el nálam.Egyszer megesett hogy lenyomtam 1 liter töményet úgy hogy teljes képszakadás és még így sem fájt másnap a fejem.Másnap általában csak annyi van hogy egész nap kivagyok száradva,kívánom a vizet és nincs étvágyam,de semmi fájdalom.Általában bulikban szolidan megszoktam látogatni a WC t ha érzem hogy kerülget a hányinger,elintézem,megmosom az arcom és mehet tovább a szórakozás.

17 éves 70 kb os fiú

2013. jún. 23. 00:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
15 évesen leittalak volna! :D
2013. júl. 12. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!