Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem szoktam soha másnapo...

Miért nem szoktam soha másnapos lenni?

Figyelt kérdés

Már jópárszor ittam többet a kelleténél, volt hogy 1 héten át minden nap de mégse volt soha semmi bajom másnap. Miért?

18L

2010. jún. 12. 15:28
1 2
 1/12 anonim válasza:

örülj neki h sok az alkhol dehidrogenáz enzimed.

aki másnapos annak a mája nem tudja lebontani az alkohol egy részét. ezért pang a szervezetben. neked letudja.

nem vagy véletlenül A vércsoportú?

2010. jún. 12. 15:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Attól is függ, mit iszol, mennyit, mennyire kevered, milyen állapotban vagy alapjában.
2010. jún. 12. 15:35
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom a vércsoportom.

Már kevertem össze-vissza mindenfélét és még utána se volt semmi bajom :D

2010. jún. 12. 15:43
 4/12 anonim ***** válasza:

mert az kevés, többet kell inni

Mégis mit ittál? 18 liter gyümölcslevet?

2010. jún. 12. 15:51
 5/12 A kérdező kommentje:
Képzeld nem gyümölcsleveket szoktam inni. Nem vagyok rá büszke de már voltam detoxban is, és sokszor megközelítettem ezt az állapotot és kb csak 2-szer hánytam. Másnap felkelek alig pár óra alvás után és mintha tegnap este végig itthon aludtam volna.
2010. jún. 12. 15:58
 6/12 anonim ***** válasza:
ha voltál detoxban, akkor csak mértékletesen... hölgyeknek különösen nem kéne csontrészegre inniuk magukat..:P nem túl szép látvány. persze ha becsiccsensz meg vihorászol, az más kategória:)
2010. jún. 12. 16:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Tudom.. már mérsékeltebben iszok, szereztem jó pár tapasztalatot.
2010. jún. 12. 16:05
 8/12 anonim ***** válasza:

" ha voltál detoxban, akkor csak mértékletesen... hölgyeknek különösen nem kéne csontrészegre inniuk magukat..:P nem túl szép látvány. persze ha becsiccsensz meg vihorászol, az más kategória:)"

pasik se szebb látványok, sőt még veszélyesebbek is részegen

pasik sokkal undorítósabbak viselkednek részegen általában, és agresszívebbek szánalmasabbak, ha ugyanolyan K.O.-k akkor is.

2010. jún. 12. 16:07
 9/12 A kérdező kommentje:
Mentségemre szóljon, hogy részegen sose vagyok erőszakos (nagyon sok lány az) nem viselkedek ku*vásan, és nem szoktam sírni se. Vagy röhögök vagy kussban vagyok.
2010. jún. 12. 16:30
 10/12 anonim ***** válasza:
annyi idősen még én se voltam soha. majd elmúlik.
2010. jún. 12. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!