Ha másnapos vagyok, akkor teljesen kiment belőlem a pia? Szonda kijelzi?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 12:16
2/12 A kérdező kommentje:
a nem, az arra ment, hogy nem jelzi ki a szonda?
2012. nov. 26. 12:26
3/12 tetro válasza:
A nem arra ment, hogy a véralkoholszintre nem lehet abból következtetni, hogy már fáj a fejed...
4/12 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. nov. 26. 13:07
5/12 anonim válasza:
Dehogy ment ki..
Nincs összefüggés igazából.
Ha annyit iszol hogy másnapos vagy (ez ugye vélhetően nem 3-4 sör.. hanem komolyabb alkoholfogyasztás), és tegyük fel ESTE volt a buli :D Akkor amit "másnap"nak hívsz, akkor még bőőven van benned alkohol..:)
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
Az elfogyasztott alkohol 24 óráig kimutatható a véredben. Függetlenül attól, kínoz-e a macskajaj, vagy sem.
8/12 anonim válasza:
hetedik ez butaság. 2 sör és 6-7 óra múlva azt sem tudják h szereted egyáltalán
9/12 anonim válasza:
Többször is teszteltük a kolégákkal és kimutatja a szonda,sőtt néhány esetben 24 óra eltelte után is.
10/12 MA. válasza:
Igen....zsaru voltam.....találkoztam ilyennel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!