Ha másnapos vagyok, akkor teljesen kiment belőlem a pia? Szonda kijelzi?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 12:16
11/12 anonim válasza:
a zsarukat ismerem. egyszer az egyik meg akart büntetni mert azt mondta a szonda ivást mutat. egy napja ittam utoljára 3 sört. Mondtam vigyen el vérvételre. Nem vitt. Megbüntetett 500 ft-ra mert koszos volt a lámpám. Van egy-két orvos ismerősöm és tudom mennyi idő után lehet vezetni. Próbáljátok újra a teszteket. :)
12/12 zedi2 válasza:
Nem biztos, hogy kiment! A pia felszívódási ideje sok mindentől függ, ez mindenkinél más és más.
A kalkulátor amit belinkelt egyik chetelő, az nem valós értékeket mutat.
Ha én 22:00 órától 24:00 óráig megiszok 1,5 liter bort az tuti nem megy ki belőlem 8:45-re, mint ahogy azt a kalkulátor mutatta. (ez saját tapasztalat)
Biztosra akkor mehetsz, ha veszel egy szondát, és megfújod!:) Az szerintem biztos, hogy a véredbe tovább benne marad, de már a szonda ilyenkor negqatívot jelez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!