Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Thomas tortát készítek,...

Thomas tortát készítek, fondant bevonattal. Mikor kell betölteni a lapokat? Aznap mikor ráteszem a fondantot vagy előtte való nap?

Figyelt kérdés
2015. szept. 17. 14:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Előtte nap töltsd be, és kend körbe vékonyan a saját krémjével (vagy azzal, amivel a fondantot ráragasztod majd). Ez arra kell, hogy ne potyogjanak a morzsák másnap. Tedd hűtőbe éjszakára, hogy jól kihűljön. Burkolás előtt tedd rá a krémet rendes vastagságban és úgy a fondantot.
2015. szept. 17. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. szept. 17. 21:55

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!