Ha rántott karfiolt csináltok, hány percig főzitek a karfiolt panírozás előtt?
Figyelt kérdés
Van olyan recept, ami 3 percet ír és van, ami 10 percet...2018. aug. 6. 21:43
1/9 anonim válasza:
Csak attól függ, mennyire akarod puhára.
Én sosem fözöm semeddig, nyersen panirozom, mire megsül, addigra nem nyers, de nem is szétmállós, szerintem megéri kipróbálni.
Ha megfözöd elöre, akkor teljesen szétmegy, krémszerü és semmi harapnivaló nincs rajta
2/9 anonim válasza:
Forrástól számítva 5 percig főzöm, és azonnal lehűtöm.
3/9 anonim válasza:
Nem főzöm előre, ahogy a gombát sem.
Viszont igyekszem nem nagy lángon, hirtelen kisütni.
Még soha nem maradt nyers.
4/9 anonim válasza:
Én egyszer kb 2 éve lustaság miatt nem főztem elő, hanem nyersen paníroztam be. Annyira ízlett úgy karakteresebb ízzel, hogy azóta csak nyersen panírozom.
5/9 anonim válasza:
Én nem főzöm, csak mikróban párolom 6-8 percig. Így ízletesebb marad.
6/9 anonim válasza:
Semeddig, még soha nem maradt nyers.
Tepsiben sütöm, sütőpapírom, olajjal spriccelve. A bunda ropogós, belül pedig krémes.
7/9 anonim válasza:
Nekünk senkinek nem ízlik előfőzve, jobban szeretjük ha keményebb marad, ezért én már soha nem főzöm elő, hiszen amúgy sem nagy lángon sütöm, így sem marad nyers.
8/9 anonim válasza:
Főzi a fene :) Megpuhul kis lángon sütve.
9/9 anonim válasza:
Próbáld ki főzés nélkül :) nagyon finom lesz. Én annyit teszek, hogy forro vizet folyatok rá így rátapad a liszt ;) brokkoli ugyanígy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!