Káposztás tésztát zsírral vagy inkább olajjal?
Figyelt kérdés
Ugyanez vonatkozna a kelkáposzta főzelékre is.
Szoktatok belerakni ezekből ?
2019. szept. 6. 17:33
1/7 anonim válasza:
Mind a kettő jó. Válaszd azt amelyiket szeretnél.
2/7 anonim válasza:
En zsirral csinalom jobb izt ad
3/7 anonim válasza:
Én 20 év olajjal főzés után áttértem a zsírra.
Fényévekkel jobbak a kaják.
Olajban csak halat, fánkot és lángost sütök.
5/7 anonim válasza:
De ne pálmazsírral és egyéb "csodaszerrel", hanem rendes, lehetőleg hentesnél sütött sertés zsírral!
6/7 anonim válasza:
Zsírral amit csak tudsz, és ahol nem írják másképp (például olasz ételek). Sokkal jobb ízt ad, nem tapad, ragad, kevésbé csapkod... Egyetlen hátránya, hogy kisebb hőfokot visel el, szóval például fritőzben nem ajánlott használni.
7/7 A kérdező kommentje:
Közben találtam egy jó kis cikket.
Van benne egy táblázat, ami nagyon hasznos. Érdemes kinyomtatni.
2019. szept. 7. 01:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!