Hol kapni káposztás tésztát?
Meg tudom érteni, hogy inkább rendelnél, mert én ennek soha nem állok neki, mert a káposzta dinsztelése, hát egy örökkévalóság és ez nem az én világom, hogy ennyit kelljen pepecselni.
Sajnos nem tudom hol lehet kapni készen, én a dologban szoktam időnként enni.
Remélem lesz aki segít Neked.
És kifőzdében.
Nézni kell a napi, heti menüt, és amikor megtalálod a káposztástésztát, akkor lecsapsz rá!:)
Van meleg konyha sok helyen, nagyobb CBA-kban is.
Sajnos nem tudom neked megmondani, mert egy pici faluban élek, de segítenélek egy tanáccsal!
Én nem szeretem a tésztákat, de férjem igen, a káposztás tésztát meg kifejezetten imádja. Én azt szoktam csinálni, hogy veszek egy nagy fejet, lereszelem, besózom, kicsavarom és innentől kezdve már gyerekjáték, hamar megpirul. Lefagyasztom adagokban és egy jó ideig nem kell vele vacakolni.
Jó-jó, tudom, hogy ezt is csinálni kell, de csak egyszer kell rászánni egy órát és annyiszor eszel utána, ahányszor csak megkívánod, csak a tésztát kell frissen kifőzni.
# 7/8 Első hozzászóló vagyok.
Mivel csak én szeretem a káposztás tésztát nem állok neki, mert a családom férfi tagjainak ez még előételnek is kevés lenne.
17 fős nagycsaládnak főzök ünnepekkor és egész más olyat főzni amit mindenki szeret, azt szívesen készítem. Soha nem rendeltem ételt és nem is fogok én a házira esküszöm.
Karácsonykor a 2 menyemet is ellátom sütikkel, kocsonyával, töltött káposztával stb.
Azért nem állok neki a dinsztelésnek, hiszen magamra nem jut időm sokszor, mert a családom az első. Én beérem a munkahelyi káposztás kockával.
Nem kellene olyan következtetést levonni, ami nem fedi a valóságot, mert nem vagy minden infó birtokában.
Ebből a negatív kioktató, provokatív stílusból pedig vegyél vissza, mert roppant boldogtalan maradsz, arról nem beszélve, hogy nem neked válaszoltam.
Szebb napot neked!
7:
Csak elmondom, hogy az is házi, amit szakács csinál, mert azt is egy igazi ember csinálja egy igazi konyhában, nem gép a gyárban.:) Csak ő 170-300 adagot főz egy nap, nem 17-et.:)
Tudom, szentségtörés ilyet mondani, de több olyan kaját találtam, amit ugyanúgy készít el a szakács, mint a mi titkos házi receptünk (olyan ételeknél, amit jellemzően mindenki máshogy csinál), és bizony még finomabb is, mint a nagymamámé!
Ha soha még csak végig sem kóstolsz más által készített ételeket, soha nem is fogod megtapasztalni, hogy tényleg így van.
:)
Csak úgy érdemes otthon főzni, ha pénzben, időben, mennyiségben megéri. Pl. egy-két fős háztartásban CSAK heti egyszer-kétszer érdemes főzni 3-4 napra elég adagot, máskülönben készen érdemesebb venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!