Hogyan mentsem meg az elsózott káposztás tésztát?
Figyelt kérdés
:(2017. nov. 6. 18:57
1/8 anonim válasza:
Én összekeverném sótlan krumplis tésztával.
Itthon egyszerre csinálunk krumplisat és káposztásat, mert az asszony az egyiket, gyerek a másikat szereti.
Én keverni szoktam. :)
2/8 anonim válasza:
Tejföllel keverd össze, hagyd 10 percet állni, majd süssd meg sütőben!
3/8 anonim válasza:
Hintsd meg cukorral, vagy édesítőszerrel és keverd jól össze.
4/8 anonim válasza:
Én már jártam ugyanígy...
Főztem hozzá még têsztát, persze teljesen sómentesen.
Összekevertem a friss sótlan tésztával, hagytam kicsit állni, és egyértelműen ehető sósságú lett.
5/8 anonim válasza:
Szerintem is újabb adag kifőzött tésztát hozzákeverni, só nélkül.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! :) Mindegyik hasznos, és jó ötlet, de a tejfölös megoldás keltette fel legjobban az érdeklődésemet. (De természetesen mindenkinek ment a felfelé hüvelyk ujj.) :) Egy kicsit keresgéltem még a neten, és végül valami ilyesmi lett a dologból: [link]
2017. nov. 7. 10:26
8/8 fosfosfosfos válasza:
Olajat kell hozzá tenni, úgy sokkal könnyebben és gyorsabban bele lehet dobni a kukába. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!