Káposztás tésztát lehet olaj helyett vajjal készíteni?
Figyelt kérdés
Úgy finomabb ? hogy a legfinomabb ?2017. okt. 10. 20:23
1/6 anonim válasza:
A legfinomabb zsírral.
Sosem készítettem vajjal, de biztosan finom lesz.
2/6 anonim válasza:
Vajjal fura íze lesz. Szerintem is zsírral finom.
3/6 anonim válasza:
Oda fog égni, a káposztát viszonylag sok ideig kell párolni.
4/6 anonim válasza:
Miért ne lehetne? A vaj finom, bár én inkább édes dolgokhoz preferálom, palacsinta, répa, azokhoz sokkal jobb, mint valami semleges ízű olaj.
5/6 anonim válasza:
A vaj megég hamar. A káposztát meg sokáig kell pirítani.
Miért kérdezed?
6/6 anonim válasza:
Nem lesz finomabb, mert nem passzol hozzá.
Ahogy többen is írták kevés zsíron, kevéske cukrot kell karamellizálni, és azon pirítani a reszelt káposztát.Persze párolni is kell, és a vaj ezidő alatt meg is éghet. Ha már puhára párolódott, ott kell lenni mellette, és állandóan forgatni, keverni, hogy egyenletesen barnuljon.
Más, gyorsan párolódó zöldségek alá jó a vaj, kellemes lesz tőle bármelyik zöldségköret, vagy önálló fogás, de a káposztástészta nem tartozik ezek közé.
Persze ez az én véleményem, nyilván vannak, akik nem értenek vele egyet, de így kerek a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!