Káposztás tésztát úgy is lehet csinálni, hogy nem nyomkodom ki a levét?
Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 17:40
1/4 anonim válasza:
Én sosem nyomkodom ki a levét, megsózom picit állni hagyom és utána pirítom.
2/4 anonim válasza:
Ha kinyomkodod hamarabb készen van,hiszen kevesebb víznek kell elpárolognia,de mindenki eldöntheti hogyan készíti.
3/4 anonim válasza:
Elvileg a kinyomkodással egy csomó vitamint meg ásványi anyagot is eltávolítasz belöle, ha kinyomkodás nélkül pirítod, akkor csak a víz párolog el, a többi marad benne, azaz értékesebb táplálék lesz.
4/4 anonim válasza:
Kevés sóval sózom meg, csak éppen, hogy íze legyen, és egy kicsit összébb essen. Nem nyomkodom ki, alig enged levet, azzal együtt kezdem lepirítani.Ha kinyomkodnám, úgyis kellene egy pici víz alá, mert különben oda is kaphatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!