Érdekelne hogy ki eszi cukorral (kristály vagy porcukorral) a káposztás tésztát, és merről származik?
Figyelt kérdés
A férjem szerint gáz, hogy porcukorral eszem a káposztás tésztát, pedig én gyerekkorom óta így szoktam meg, és ezt láttam a szüleimtől...én Pest megyéből Nagykátáról származom, és érdekel hogy melyik térségben hogyan ízesítik?2018. nov. 10. 20:06
1/20 anonim válasza:
Porcukorral eszem, édesanyám borssal, mindketten solymáriak vagyunk (mióta megszülettünk).
2/20 anonim válasza:
Én porcukorral eszem. Annó suli menzán is így adták. (Tápióbicskei voltam)
3/20 anonim válasza:
Mi jó sok borssal, hagy csípjen. Legjobb. Cukrot csak a káposzta karamellizálásánál, pirításánál teszek bele egyetlen evőkanállal. Hajdú-Bihar
4/20 anonim válasza:
én kristálycukorral, párom borssal :) nógrád megye, egymástól 10km-re lévő falukból:))
másik "érdekes" tésztaétel:
túróstészta:) amikor ezt eszem, a tányérban egyik felére sült szalonnát, másikra pedig cukrot teszek. mindkét verziót imádom!
6/20 anonim válasza:
Kristálycukrot szórok rá és jó sok frissen őrölt borsot.
Miskolc.
7/20 anonim válasza:
Van amikor kristálycukorral, van amikor porcukorral eszem és borsot is szórok rá. Győr.
9/20 anonim válasza:
Kristálycukor, Budapest
Apukámtól láttam gyerekként, ő felvidéki.
10/20 anonim válasza:
Ritkán eszem cukorral, többnyire a borsos változatot választom. Ha nem tudok dönteni, akkor az egyik felét megszórom cukorral, a másik felét borssal. Heves megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!