Hol kapható a Kristály Natura?
Figyelt kérdés
Ez egy teplicei eredetű, 132mg/L oldott ásv. anyag tartalmú palackozott forrásvíz. Eddig csak vendéglátóhelyeken ittam, áruházakban nem láttam.2017. máj. 22. 11:10
1/4 anonim válasza:
Google: Kristály Natura.
Pro tipp: hívd fel, vagy írj e-mailt a gyártónak, és kérdezd meg, hogy a környékeden melyik boltoknak szállítanak.
2/4 A kérdező kommentje:
A google-ban megnéztem. Vagy kifutott webshop tételeket vagy tucatnyi vendéglátóhely kínálatot írt. A vevőszolgit felhívom.
2017. máj. 24. 11:39
3/4 anonim válasza:
Sikerült azóta? Most én is pont ezt a vizet keresem :D
Nagyon jó ízű, láttam CBA-ban, de csak fél literes üvegben.
(Ill. volt 1,5L -es változatban hasonló, de az Kristályvíz - feltehetően nem ugyanaz, és persze mentes elfogyott, csak szénsavas volt még enyhén szénsavas)
4/4 A kérdező kommentje:
Hát egy helyen, egy kis pékség hűtőjében volt 6-7 db másfél literes mentes és savas is.
Nem volt olcsó, 250 ft, de még így is gazdaságosabb volt, mint a 0,5-ös. Aztán egy ideje ott sem láttam, igaz nem is kérdeztem. Úgy hallottam a PEPSI teríti, tehát olyan helyeken kell győzködni a kereskedőket, ahol amúgy is járnak. :D
2018. márc. 21. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!