Olaszországban ettünk egy a magyar forgácsfánkhoz (csöröge) hasonló, de laposan hagyott, porcukorral szórt édességet. Sajnos nem emlékszem a nevére. Mi lehetett az?
Figyelt kérdés
Talán ugy kezdődik a neve, hogy GAL.... De nem biztos...2010. febr. 16. 14:20
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
szerintem te a churrosra gondolsz ez egy csilleg habzsákkal nyomott vékonyfánkrúd fahéjjas cukorral ... spanyol egyébként és ha kell a receptje irj emailt...
3/3 A kérdező kommentje:
Tényleg!!! GALANI. Köszönöm a segítséget.
A másik is biztos finom, kipróbálnám.
:)
2010. febr. 23. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!