Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » SOS! Madártej szeletre híg a...

SOS! Madártej szeletre híg a krémem! Mivel tudnám sűrűbbé tenni?

Figyelt kérdés

2019. aug. 2. 19:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Vaníliás pudingpor? (esetleg liszt, de akkor adj hozzá egy kis cukrot is)
2019. aug. 2. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Házi krémes krém por.

Hidegen tökéletesen sűrít.


[link]

2019. aug. 2. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!