Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Soha nem lesz jó sűrű a...

Soha nem lesz jó sűrű a madartejem? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

2017. nov. 12. 13:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Kevés étkezési keményítőt, vagy vaníliás pudingport kell hozzáadni a tojássárgájához, akkor sűrűbb lesz.
2017. nov. 12. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
2017. nov. 12. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:

Attól is függ mennyi tojásból csinálod, de pl 4 tojás sárgájához, 1 jó evőkanál lisztet kell keverni, persze habverővel csomómentesre, és sűrűbb lesz a madártej.

Az is lehet, hogy kevés tojást, és sok tejet használsz, úgy nyilván hígabb.

2017. nov. 12. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
Forralasig kell melegíteni a kemenyitos/lisztes (amivel csinálod ) "levét" , akkor surusodik be. Ha így is hignak talalod, akkor több surito anyag kell bele.
2017. nov. 13. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
semmmi puding, meg keményítő nem kell.. felejtsük el, a titka a magas zsírtartalmú tej, 2,8 még jobb a 3,8, mondjuk 2l, 6tojás, lassú forralás, vanílliáscukor, aroma vagy rúd akár mindkettő!, pici só, feldobja fahéj, nagyon finom sűrű lesz! egy szakács.
2017. nov. 13. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 skorpio24 válasza:
0%
Köztudott hogy a betegeket reggel hatkor kell megfejni kora ősszel. Akkor a legjobb a tejük
2017. nov. 14. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 skorpio24 válasza:
0%
Qrva autokorrekt. Verebek ez!
2017. nov. 14. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 Nu, págágyí ***** válasza:
0%
Fejd gyorsabban a madarat,és akkor a teje is megkeményedik! :D
2017. nov. 14. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A Tengerész ***** válasza:
90%
Azt mondja itt mellettem a szakértő, hogy kevés tojást teszel bele. Egy liter tejhez legalább 4 tojás sárgája kell de lehet 5 is. A keményítőre azt mondja, hogy marhaság, az a sodóba kell.
2017. nov. 15. 09:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 Imre777 válasza:
90%
Én is pudingporral készítem, de nekem is rémlik valami, hogy az eredeti az csak tojással készült.
2017. nov. 15. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!