Szójábol fasirtot csinalok es ha osszekevernem felesbe daralt hussal az milyen lenne? Valaki probalta mar?
A leírtak alapján nem szójából csinálsz fasírtot, hanem szójából IS.
Én csináltam 100%-ban szójafasírtot. Picit több fűszerezés kell ( főleg fokhagyma!), de nem kellett bele több tojás, tökéletes volt az állaga.
De minek akarod keverni?
Ha vega ételt akarsz, akkor értelmetlen.
Ha egészségesebbet, akkor a sertéshúst csirkehússal keverd 1/3 - 2/3 arányban! Mi már régóta így készítjük, és isteni finom!
Még egészségesebb, ha nem olajban sütött fasírtot, hanem a sütőben sütött "Stefánia vagdaltat" csinálsz.
Megbolondíthatod a keveréket egy kis reszelt tökkel, padlizsánnal, cukkinivel is!
Én próbáltam már.
Az íze elfogadható, bár csak hússal mindig jobb.
Kicsit több fűszerrel szoktam én is csinálni.
Rajtam is kipróbálták a szójafasirtot!
Borzalmas volt!
Tulajdonképpen kit utálsz, hogy ilyen sz..rt akarsz vele etetni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!