Teljes kiőrlésű kenyeret csinálok, mit tanácsolnátok?
Figyelt kérdés
Teljes kiőrlésű liszttel szeretnék megsütni egy sima, fehér liszthez való receptet. Min kellene variálnom a liszt változása miatt?2015. máj. 2. 16:38
2/4 anonim válasza:
Ha kelten akarod, akkor kell hozzá fehérliszt is, mert anélkül nem kel meg rendesen. De keress inkább korpáskenyérhez való receptet.
3/4 anonim válasza:
A Tk ból a kenyerek töményebbek, kel bele sikér, jobban keljen-feljöjjön.
Jó ha csak 50%-ban cseréled le, lassabban kel, tovább kel pihentetni, sütni, lapos lesz, sötétebb, de egészségesebb!
4/4 anonim válasza:
-ja kissé több élesztő, vagy kovász, ha azzal készül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!