Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Teljes kiőrlésű kenyeret...

Teljes kiőrlésű kenyeret csinálok, mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés
Teljes kiőrlésű liszttel szeretnék megsütni egy sima, fehér liszthez való receptet. Min kellene variálnom a liszt változása miatt?
2015. máj. 2. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
teljesen orold ki! :)
2015. máj. 2. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha kelten akarod, akkor kell hozzá fehérliszt is, mert anélkül nem kel meg rendesen. De keress inkább korpáskenyérhez való receptet.
2015. máj. 2. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

A Tk ból a kenyerek töményebbek, kel bele sikér, jobban keljen-feljöjjön.

Jó ha csak 50%-ban cseréled le, lassabban kel, tovább kel pihentetni, sütni, lapos lesz, sötétebb, de egészségesebb!

2015. máj. 2. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
-ja kissé több élesztő, vagy kovász, ha azzal készül!
2015. máj. 2. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!