Találtam egy jó pizzatészta receptet; a sima lisztet kicserélhetem teljes kiőrlésűre vagy akkor nem lesz olyan mint amilyennek kellene?
Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 16:11
1/3 anonim válasza:
Nem lesz jó, én nemrégiben csináltam fele-fele arányban, de nem kel meg úgy, mint a sima liszttel és nem is olyan jó az íze. Amúgy a teljes kiörlésűbe kicsit több folyadék kell, és csak abból csinálni nem ajánlom.
2/3 anonim válasza:
2/3 sima liszt, 1/3 tk. Ha ennél több van benne, akkor nem lesz jó a tészta.
3/3 anonim válasza:
Nem lesz rossz az ize, erdekes szerintem ha teljes kiorlesubol keszited, viszont nagyon rossz vele dolgozni. Tobb viz kell bele, rosszabbul kel, alig lehet nyujtani, mashogy sul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!