Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A derelyét (barátfülét)...

A derelyét (barátfülét) krumplis, vagy sima gyúrt tésztából készítsem, ha le szeretném fagyasztani?

Figyelt kérdés

Kismama vagyok, a 9. hónapomat taposom, és szeretnék betározni ilyen ételekből a mélyhűtőbe, hogy ha nem lesz időm, akkor csak előkaphassak egy-egy adag ebédnek/vacsinak valót. :)

Eredetileg krumplis tésztából szoktam készíteni, de úgy tudom, hogy a krumplinak elég ramaty íze és állaga lesz fagyasztás után, gondolom a tésztával sem tesz túl jót.

Tehát ha sima tésztából készítem, az is finom? Megmarad az állaga?

Előre is köszi, ha válaszoltok! :)


2014. máj. 10. 11:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy csináld, mint eddig, vagyis krumplis alapanyagból.

semmi baja nincs fagyasztás után sem.(készen is lehet kapni gombócot és derelyét is, azok is krumplisak.)

egy tálcára terítsd szét először és úgy fagyaszd keményre, utána már bezacskózhatod.Fagyosan kell majd kifőzni.

2014. máj. 10. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!! :)
2014. máj. 11. 07:05

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!