Mi a különbség a sima étolajos, és az olíva olajos pizzatészta között?
Figyelt kérdés
Több helyen írnak olíva olajat. Miben tér el az olíva olajos pizzatészta, a hagyományos étolajostól?2012. márc. 5. 18:02
2/6 anonim válasza:
Az ízében semmivel. Csak az olíva drágább.
3/6 anonim válasza:
délen olívát használnak , mert nem avasodik
4/6 anonim válasza:
Az olaszok általában oliva olajat használnak a főzéshez. Ott jóval több fajta és árkategória közül választhatsz. Valószínűleg ezért szerepel a receptben ez a mi általunk használt étolaj helyett. Az oliva sokkal sűrűbb olaj, mint a napraforgó és van egy picit kesernyés mellékíze is. Ez nem érződik a tésztában.
5/6 anonim válasza:
Olíva olaj egészségesebb, mint a sima meg persze drágább is.
6/6 anonim válasza:
Az olíva olaj jobb , finomabb, drágább, egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!