Csokis tortakrémet csinálok, használhatok vaj helyett mangalicazsírt?
Figyelt kérdés
Nem vagyok a tejtermékek ellen, csak a vaj az drága, mangalicazsírból meg van itthon egy csomó (disznót vágtunk).2015. jan. 24. 11:48
1/9 anonim válasza:
Inkább sütő Rámát vajtartalmút .
2/9 anonim válasza:
Soha az életben nem hallottam még ilyet, minden süteményreceptben vaj van, én nem próbálkoznék vele.. Annyira azért nem drága a vaj, rosszabbul jársz ha csinálsz egy undorító tortakrémet és ki kell dobni.
3/9 anonim válasza:
nekem már a zsír is durván hangzik ... de a vajat és a ramat sem szeretem. Csoki krémet lehet csokipuding és Rama kombó vagy cukrásztejszín és kakaóporból. Nekem ez utóbbi nagyon bevált ( kb 500 ft fél liter és nagyon sok lesz belőle, könnyű és finom is)
4/9 anonim válasza:
Én margarinból készíteném. Próbáltam zsírból is, de annak nagyon zsíríze lett.
5/9 anonim válasza:
Megnézném a család arcát amikor bejelented hogy mangalicazsírból van a tortakrém :D
6/9 anonim válasza:
Ajánlanám a lóge**t. Az is jó krémes.
8/9 anonim válasza:
Hát én nem kockáztatnék... kövesd a receptet, ki tudja milyen ízű lesz a zsírtól.
Azt még nem értem, hogy margarinból hogy csináltok krémet? Nekem mindig darabkás maradt és vajból kb ezerszer finomabb és szépen kenhető.
Mondjuk mióta tudom, mi van a margarinban, rá se tudok gondolni, hogy azt egyem.
9/9 anonim válasza:
Hát sokmindent megértem az életben, sokféle pótpótpót anyagról hallottam, de zsírból tortakrémet még soha.
Én biztos, hogy nem kísérleteznék vele, inkább soha ne egyek krémes tortát.
Igaz, hogy drága a vaj, de, ha már torta, akkor legyen az, ne kakaós zsírral töltött piskóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!