Mit használhatok étkezési zselatin helyett?
2014. júl. 10. 17:11
1/2 anonim válasza:
Mi a baj a zselatinnal? Használhatsz pektint vagy agart de egyiket se könnyű beszerezni. Másik lehetőség hogy teszel hozzá valamivel több lisztet vagy keményítőt.
2/2 anonim válasza:
utifűmaghéj: 1 kiskanálnyit 1 deci vízben elkeversz, pár perc múlva összeáll, akkor tedd bele.
(a zselatin maradék hús-csont-bőrke stb... vágóhidi hulladék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!