Sűrgős! A fondant recept kinyújtásához a recept keményítőt ír! Használhatok valami mást, vagy csak a keményítő jó?
Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 17:00
1/5 anonim válasza:
Nem értek hozzá, csak tippelek, hogy a keményítő semleges ízű, míg ha lisztet szórsz alá, akkor elrontja az ízét.
Szerintem.
3/5 anonim válasza:
jó a porcukor is, viszont ha azt használsz nyújtáshoz, akkor legyen nagyon-nagyon finomra őrölve
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :)))
2013. okt. 19. 11:34
5/5 anonim válasza:
Minél keményebbre szeretnéd, annál több porcukor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!