Hogy tegyem élénkebbé a színeket?
Figyelt kérdés
Miután bevonom a tortát marcipánnal vagy fondanttal esetleg cukormasszával, nem lesznek élénkek a színek! Mivelhogy nem szeretném ha leragadna, porcukros felületen szoktam kinyújtani. Miután bevonom a tortát, porcukros marad! És így fehéres ugye az összes szín. Leecsetelni nem tudom, ha vizes ecsettel próbálom akkor meg megolvad a bevonat! Ti ezt hogy oldjátok meg?2013. ápr. 8. 16:44
1/3 anonim válasza:
Először is keményítőn kell nyújtani.Sokkal jobb mint a porcukor, selymes sima lesz a felület.Alulra bővebben lehet szórni nyújtáskor, de felülre csak óvatosan mert ugye az is fehér.Amikor nyújtod a kezeddel közben gyakran simogasd a felszínét és gyönyörűen eltűnik a felesleges keményítő,Ha felrakás után mégis marad rajta akkor azt egy száraz tiszta ruhával egyszerűen töröld le.Ha még jobban szeretnéd élénkíteni vagy fényt adni neki akkor olajjal vagy vizes ecsettel kend át( de szerintem fölösleges, és fényesen nincs is olyan szép.
2/3 anonim válasza:
Minimálisan beolajozott felületen is lehet nyújtani, ha pl a keményítőt nem szereted.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Holnap megpróbálom! :)
2013. ápr. 9. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!