Mit használhatok helyette?
Aprítógépet ha van.
Persze nem tudjuk, hogy milyen krémet akarsz a paprikából, mert mi régen a húsos-piros fűszerpaprikát nyersen daráltuk meg és sóval tettük el. ez volt télen pörköltízesítő.
A sültpaprikát botmixerrel gyönyörű simára lehet keverni.
A főtt paprikát tényleg át lehet tésztaszűrőn passzírozni, de ilyen receptet nem ismerek, amibe főtt paprika kellene.
Köszönöm szépen :)
Botmixerem az van meg teyztaszurom is.
Kikiserletezem melyik a jobb.
esetleg turmixgep is jó lenne? Ha azzal osszeturmoxolom.
Persze, ha jeget lehet vele zúzni, akkor paprikát is szerintem :)Még élesebb, mint a botmixer mert 4 kés van benne.
De áruld már el, hogy milyen paprikakrémet teszel el ?
Mi az , hogy milyent???a paprikakrem az paprikakrem.ismersz masfajtat is? :)
Egyfajta van csak.
pritaminpaprikat veszek ledaralom es rakok hozzá egy kis olajt meg sót. és kész is.
Szó sincs porról, mi is anno a pritaminpaprikát (saját termesztésűt ) húsdarálón daráltuk le, egy rész ( azt hiszem kilónként 20 deka ) sóval összekeverve ment kis üvegekbe télire.Nem keverem a szezont a fazonnal, porpaprika szárított csöves fűszerpaprikából készül, őrléssel.
Bocsánat, hogy meg mertem kérdezni, hogy te milyet készítesz, talán nem kellett volna ilyen foghegyről válaszolnod...
Sajnalom, ha felreertetted az iromanyomat.
lehet rosszul fogalmaztam meg.bocsanat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!