Mit használhatok helyette?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Aprítógépet ha van.
Persze nem tudjuk, hogy milyen krémet akarsz a paprikából, mert mi régen a húsos-piros fűszerpaprikát nyersen daráltuk meg és sóval tettük el. ez volt télen pörköltízesítő.
A sültpaprikát botmixerrel gyönyörű simára lehet keverni.
A főtt paprikát tényleg át lehet tésztaszűrőn passzírozni, de ilyen receptet nem ismerek, amibe főtt paprika kellene.
Köszönöm szépen :)
Botmixerem az van meg teyztaszurom is.
Kikiserletezem melyik a jobb.
esetleg turmixgep is jó lenne? Ha azzal osszeturmoxolom.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Persze, ha jeget lehet vele zúzni, akkor paprikát is szerintem :)Még élesebb, mint a botmixer mert 4 kés van benne.
De áruld már el, hogy milyen paprikakrémet teszel el ?
Mi az , hogy milyent???a paprikakrem az paprikakrem.ismersz masfajtat is? :)
Egyfajta van csak.
pritaminpaprikat veszek ledaralom es rakok hozzá egy kis olajt meg sót. és kész is.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szó sincs porról, mi is anno a pritaminpaprikát (saját termesztésűt ) húsdarálón daráltuk le, egy rész ( azt hiszem kilónként 20 deka ) sóval összekeverve ment kis üvegekbe télire.Nem keverem a szezont a fazonnal, porpaprika szárított csöves fűszerpaprikából készül, őrléssel.
Bocsánat, hogy meg mertem kérdezni, hogy te milyet készítesz, talán nem kellett volna ilyen foghegyről válaszolnod...
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Sajnalom, ha felreertetted az iromanyomat.
lehet rosszul fogalmaztam meg.bocsanat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!