Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Soha nem lesz jó sűrű a...

Soha nem lesz jó sűrű a madartejem? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

2017. nov. 12. 13:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Engem is meggyoztetek, hogy nem kell bele kemenyito/liszt. Viszont szerintem akkor nem is "elvárás", hogy igazán sűrű legyen. Így talán a tejszinnel picit sűrűbb lesz és kész. Ha ennél szilardabbat (sodo szerut, ahogy írták előttem) akarsz, akkor jöhet a plusz suritoanyag
2017. nov. 16. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!