Az originális madártej állaga sűrű, lassan folyó vagy főzőtejszínhez hasonló állagú?
Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 18:19
1/7 anonim válasza:
Sürü, krémszerü, de azért kicsit folyós.
A fözötejszínállagú semmi esetre sem.
4/7 A kérdező kommentje:
Méz???? Kizárt. A méz olyan sűrű, hogy a kanál megáll benne.
2014. dec. 11. 18:38
5/7 anonim válasza:
Nem a beikrásodott mézre gondoltam, hanem a síma, folyós fajtára.
6/7 anonim válasza:
Főzőtejszín, vagy annál picikét sűrűbb.
7/7 anonim válasza:
Olyan sűrű legyen, hogy a fakanalat szépen egyenletes vonja be, ne csurogjon róla. A főzőtejszínnél kicsit sűrűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!