Értem én, hogy a sok nejlonzacskóval szennyezzük a környezetet, de miben tároljam a zsemlét, hogy ne száradjon meg órákon belül?
Én nem dobom el a chips-es zacsikat. Még ki sem mosom. Az a nagyon vékony olajréteg szépen lekopik attól, amit bele raksz.
A sima zacsi nem tökéletes fagyasztásra, mert átengedi a szagokat és a nedvességet.
A napi fogyasztású kenyérnek teljesen jó. Igaz nem fér bele egy egész kiló kenyér, de vásárlás után feldarabolom akkorára, hogy éppen jó legyen.
Sima műanyag csipesszel lezárom.
A zacsik váltott műszakban vannak . Van amelyikben van pékárú, van amelyik meg éppen nyitott állapotban pihen valahol. Lehetőleg nem a kályha felett a párában.
Gyereknek is tök jó volt benne csomagolni valamit, nem lesz szagos a táskája. Időnként jön helyette új chips és akkor megy a szelektívbe a régi. Kolbászt is tehetsz bele a hűtőbe, vagy egyéb szagos kajákat. Ha jól zárod a száját, akkor teljesen légzáró.
50F
"Papírzacskó nem bír el 1-2 kg krumplit, almát, stb., még a nejlon is ki szokott szakadni, és gurul szét minden."
Amit nagy tételben veszel, ahhoz vászontáskát kell használni, az elbír több kilónyi zöldséget.
"A leheletvékony nejlonzacskó csak gumicsont, amíg az üdítőket, ásványvizeket egyszer használatos palackban árusítják."
Szomorú ez a hárító hozzáállás, hogy amíg más is szennyez, addig neked is szabad :( Nagyon nem így van. Attól, hogy más szennyez, attól még ha te nem szennyezel, azzal igenis hozzájárulsz a helyzet javításához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!