Szerintetek az autók szennyezik legjobban a környezetet?
Nem, az emberek "tudása".
@2: mondd, hogy mikor lesz készen, és a címet :)
En egyszer buszpàlyaudvaron ültem sokat, még otthon is éreztem hogy a ruhàm es hajam is totàl benzin vagy gazolajszagu lett, amit kifujnak a kipufogon.
Ruhàkat sem teregetnék ki erkelyre ha ott laknek, a szellőztetés is plane lehetetlen.
Hirtelene en sem éreztem amugy hanem otthon vettem csak eszre a különbséget h büdös lettem.
De exemék meg pl fával tüzeltek, náluk is terjengett mindig vmi szag es a ruhaim azt is beszìvták.
Amikor hazajottem par nap utan tőlük, mindenem mostam àt hiaba mostam náluk is.
Én ilyesmit tanultam és valamilyen szinten érintette a szakdolgozatom is. Valamilyen szinten mérésekben is részt vettem.
Kíváncsiságból szmogtérképet is szoktam nézni.
Fel van fújva az egész.
A szmogtérképen is rendszeresen látszik, hogy nem Budapest a legrosszabb. Nem is feltétlen a többi nagyobb város.
A lakossági, fával, elavult berendezéssel, nedves fával és hulladékkal való fűtés nagyon szennyez. Na, én ennek a szagát érzem telente községekben!
Egy-egy gyár is szennyezhet, bár egyre szigorúbbak az előírások.
Egy-egy autóbusz, pl Volvo 7700A, némelyik úgy indul el, akár egy gyárkémény.
Én hatsávos út mellett lakom.
Jó, közvetlen mellette a járdán, dugóban még érezni büdöset, de már 10-20 méterre felhígul, főleg, ha szeles a terület.
A mérésekben is kb ezek az eredmények jöttek ki.
Azert feketék a hazfalak is mert szennyezett a levego
A tehen amugy pont a foldet javitja szoval az pont a termeszeti korforgasba passzol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!