Értem én, hogy a sok nejlonzacskóval szennyezzük a környezetet, de miben tároljam a zsemlét, hogy ne száradjon meg órákon belül?
Vannak ilyen fa tartók.
A nejlonzacskóba bele is penészedik.
Amúgy reménytelen küzdelemnek látszik, amíg a szupermarketekben mindent nejlonzacskóba kell csomagolni, ráadásul minden egyes darabot külön, mert mindent külön áraznak, nem csak a pékdolgokat, hanem a zöldséget, gyümölcsöt is, mert azokat is külön mérik le.
"Amúgy reménytelen küzdelemnek látszik, amíg a szupermarketekben mindent nejlonzacskóba kell csomagolni, ráadásul minden egyes darabot külön, mert mindent külön áraznak, nem csak a pékdolgokat, hanem a zöldséget, gyümölcsöt is, mert azokat is külön mérik le."
Nálunk van kitéve papírzacskó is a kenyeres résznél, én mindent abba teszek, a zöldséget, gyümölcsöt is. Még sose szóltak érte, igaz, hogy mindig önkiszolgáló kasszánál fizetek. Tudom, hogy a papírgyártás meg a fák miatt nem jó, de legalább lebomlik, és újra is lehet hasznosítani ellentétben a nejlonzacskóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!