Szerintetek mi lenne akkor, ha az emberek megelégelnék a klíma változást és az olyan helyekre nem mennének be dolgozni amik szennyezik a környezetet? Milyen gazdasági és életkörülményi hatása lenne ennek?
Aha hogyne,tudod mit kèrdező legyen.
Mondom mennyit kell elutalj nekem havonta mekkora összeget,amit egy ilyen nagyvàllalatnàl megkeresek.
Adok egy bankszàmla szàmot is neked.
Persze fizetheted a kajànkat,a rezsit is,ruha,autòm tankolàsa.
Ha benne vagy azonnal felmondok ès elmegyek kimèlőbb helyre melòzni nem nagy cèghez.
Amùgy te is tehetsz a környezetèrt,pl műanyag zacskòt,szìvòszàlat nem hasznàlsz,nem szemetelsz.
#4 Ne tőlem kérd a pénzt, hanem az államtól. :D Én szívesen kiharcolnám az alapjövedelmet és a gazdagok erős megadóztatását. Mivel a gazdagoknak kéne fizetni, nem az átlag embereknek.
Hidd el a műanyag zacskók és a szemetelések csak körömpiszkok a szennyező nagyvállalatokhoz képest. De amúgy egyáltalán nem szemetelek és próbálom kerülni a műanyag zacskókat, ha van akkor inkább papír zacskót veszek.
Kezded megint Balàzs làtom.
Arra ìrtam,hogy ekkora jövedelmet egy kis cèg lealkudnà a felère aztàn fizetnè a negyedèt zsebbe utàna a fent maradòt meg elutalnà azt is kèt rèszletben.
Köszi nem,maradok a multiknàl van karrier lehetősèg,magas a fizum,tellik mindenre.
Arra cèloztam,hogy inkàbb mennènk el kis ceghez,de a magas èletszìnvonalamat ki kell termelni valakinek,nem kapom meg puszira a benzint a kocsimba,nem fogunk nyaralni menni,ruhàt venni.
Alapjövedelem meg egy phaszsàg,kèptelensèg,isten őrizzen mert azzal is èn szìvnèk,hogy fizessek több adòt mert sok nyomorult lusta ès azèrt tapossam ki a belem,hogy legyen alapjövedelem,jah meg adòzzak többet.
Mièrt is?
Szerintem amikor dolgozunk este 21-ig is akàr meg volt,hogy hètvègèn is igenis jàr a kènyelmes èlet hiszen ezèrt tanultam tapostam ki a belem,kockàztattam az egèszsègemet a tömènytelen kàvèval,energiaitallal.
Azok akik b_sztak tanulni,akik lesz_rtàk a jövőjüket akik nem fejlesztettèk magukat ezek a semmirekellők.
Akik pèldàul proginf mellett nem mentek el dolgozni 40 òràban ùgy,hogy se tanulmànyi szabira nem mentem se szabira nem.
Szolodaritàsból meg közössègeskedèsből nem lesz ùj ruhatàr meg nem lesz tengerparti nyaralàs,sőt befektetès sem.
Nem vagyok eltelve de mivel kib_szott sokat tettem azèrt,hogy sokat keressek meg multinàl dolgozzak igenis jàrnak dolgok meg megèrdemeljük amikor este 22kor mèg krampàcsolom a szoftvert mert hibàt meg kell oldani akkor te is kilennèl ha màs a te pènzedre àhitozni miközben max a kannàsbort emeli fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!