Tejszínt fagyasztottatok már le? Gyümölcslevesbe nem kell az egész. (habtejszín, főzőtejszín)
Nem akarok egy héten 2x csinálni gyümölcslevest, már most is unom.
De hétvégén mégis összedobok egyet, nagy meleg lesz, lehűtve jó lesz.
Viszont a 2 decistől túl tejszínes nekem. Biztos va, aki így szereti, én most csak a felét fogom beletenni.
Érdekelne, fagyasztotta-e már le valaki, és utána milyen lett, amit főzött belőle.
Simán lehet fagyasztani, kiolvasztás után alaposan össze kell keverni, akkor olyan, mint elötte.
Ha habtejszín és fel akarod verni, akkor mindjárt lehet kiolvadás után, elötte nem kell homogenizálni, egyböl fel lehet verni.
Ha fözéshez használod, akkor vagy alaposan összekevered elötte, de ha nem, akkor sem probléma az ételben, nem lehet észrevenni, hogy fagyasztva volt.
Köszönöm!
Hétvégén felhasználok egy felet, a többi megy a fagyasztóba.
Amikor kiírtam a kérdést, lefagyasztottam a 2 decisnek a felét.
Következő héten csináltam újra gyümilevest, kivettem fél órával hamarabb.
Az égvilágon semmi baja nem volt.
Nem is fagyott kőkeményre, fél óra után szétvágtam a dobozt, mert folyékony nem volt, de olyan krémes volt.
A leves is tökéletes lett.
A 2 decisből az olcsóbb 200 ft körül van, a drágább 300.
De tegnap közeli lejáratosak voltak leakciózva, a fél literes volt 79 Ft, szóval vettem 5xfél liter. Így, hogy a fagyasztós megoldás tökéletes, ez egész évre elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!