Habtejszín és főzőtejszín íze mennyire különbözik?
Figyelt kérdés
Baileyst készítenék, de csak főzőtejszínt kaptunk. Jó lesz azzal is, vagy nagyon más az íze a habtejszínhez képest?
Mivel ebbe nem kell felverni, csak beleönteni, azért gondolnám, hogy jó lesz.
Mi a véleményetek?
(Magam ritkán használok főzőtejszínt, ezért a tanácstalanság.)
2016. márc. 27. 17:52
1/2 anonim válasza:
Semennyire nem különbözik, csak kevesebb benne a zsír.
2/2 Phoney válasza:
Ebben a kérdésben volt szó mostanában erről a problémáról:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..
Ha jó likőrt akarsz, akkor habtejszín. A sovány löttyel nem lesz olyan krémes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!