Mitől zöldült meg a virsli?
Figyelt kérdés
Még 1 hét van a lejárati idejéig (ápr. 7.), mégis a virslik felszínének kb 50 %-a undorító szürkészöld lett. Ami különös, hogy a virsli nem nyálkás, és nem is büdös, az elszíneződést leszámítva teljesen ehetőnek tűnik. Így persze nem merem megenni, pedig sajnálom, mert még csak egyszer ettem belőle (Kométa classic bécsi virsli az Auchanból, 1 kilós), és a nagy részét ki kell dobni. De az olyan fura, hogy a színváltozáson kívül a romlásnak nincs semmi jele, és még jócskán nem járt le a fogyaszthatósági ideje. Megfordult a fejemben, hogy így is ennék belőle, de ezt végül elvetettem. De azt nem értem, hogy ha nem romlott, akkor mitől zöld.2019. márc. 30. 21:28
11/11 anonim válasza:
Micsoda hiteles források, urbanlegends.hu te jó ég! Ne égessd már magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!