Nyálkás virsli normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Azokhoz szólók, akik ismerik ezt a fajta virslit: [link]
Tehát Aldis koktél frankfurti virsli védőgázas csomagolásban. Lejáratig több, mint 1 hét van vissza. Megbontva a szaga kellemes, normális, fogásra ragacsos, nyálkás, csúszós. Más előrecsomagolt virslit vettem már, ott szinte vízszerű híg, nedves volt tapintásra. Ilyen sűrű nyálkával még nem találkoztam. Aki ismeri ezt a fajtát, légyszi, árulja el: ennek így kell kinézni? Egyelőre nem főztem meg, félretettem, nem túl gusztusos.
Köszönöm
2018. okt. 2. 20:20
2/2 anonim válasza:
Nézd meg az összetevöit, ha van benne keményítö, akkor normális, a keményítö okoz ilyen nyálkás állagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!