Egy hete megkezdett virslit meg lehet még enni?
Figyelt kérdés
Végig hűtőben volt, nagy kiszerelésben vettem és maradt két darab. Nem tudom, meg merjem-e enni. Finom illata van, csak kicsit mintha "ráncosabb" lenne. Minőségi, drága virsli, az ilyet különösen utálom kidobni, de a húsételekkel meg vigyázni kell, pláne ha romlott.
Kuka vagy meg merjem enni?
2018. okt. 26. 22:04
1/9 anonim válasza:
Megszagolod, megkóstolod. Ha rossz, akkor érezni fogod.
2/9 anonim válasza:
Kihagyom , 3 napja vett vákumos cuccot is fagyasztóba teszem inkább mint megsavanyodjon . Egy okádást de pár óra émelygést sem ér 150Ft zaba .
3/9 anonim válasza:
Így van nem ér annyit ez.
Egszer volt gyomorrontasom
De sose felejtem el, ezerszer hanytam fajt a fejem és lazam is volt..
4/9 anonim válasza:
Ha jó az illata, akkor az valószínűleg nem rossz. Főzd kicsit tovább a szokásosnál.
7/9 A kérdező kommentje:
Okés, akkor kuka. :D
2018. okt. 27. 20:19
8/9 anonim válasza:
A virsli leve főtt alapanyagokból készül: egy hétig, fagyasztás nélkül tárolva nem enném meg.
9/9 anonim válasza:
Volt egy műsor, hogy két év alatt sem romlott meg :D
Amúgy ha meg akarod enni, inkább süsd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!