Hogyan kell elkészíteni a virslit?
Sehogy. Kész van, amikor megveszed.
Max melegíteni kell.
Főtt virslire gondolsz? Google a barátod!
Amúgy felforralsz egy edényben vizet, beleteszed, majd 8-10 perc után vedd ki, és eheted
A vákuumcsomagolt virslik csomagolásán fel van tüntetve az elkészítési javaslat. Ez is azt az alapvető eljárást mutatja be, hogy 1 - vizet forralsz, 2 - beleteszed X percre, és ha lejárt az idő kiveszed majd elfogyasztod.
Amúgy ezekre 2-4 percnél több ritkán van írva, 8-10 perc forralás alatt nagyon megszívja magát vízzel és/vagy atomjaira hullik.
A virslit csak melegíteni kell, mert gyárilag már meg van főzve.A csomagoltakra valóban rá van írva a felhasználási javaslat.
Ha sült virslit akarsz, akkor kell be ferdén bevagdalni, és nagyon kevés zsiradékon forgatva (a virslit ), egy serpenyőben megsütni. 1-2 perc ez is.
Köszönöm a segítséget, sikerült megcsinálni :)
Még gyerek vagyok, sosem csináltam semmilyen konyhai tevékenységet, ezért gondoltam inkább hogy megkérdezek valakit: nemsokára hazaérnek a szüleim, és biztosan jólesik majd nekik egy kis meleg táplálék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!