Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan kell elkészíteni a...

Hogyan kell elkészíteni a virslit?

Figyelt kérdés
Nekem ez bonyolult.
2017. nov. 6. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Sehogy. Kész van, amikor megveszed.

Max melegíteni kell.

2017. nov. 6. 17:44
 2/7 anonim válasza:
51%

Főtt virslire gondolsz? Google a barátod!

Amúgy felforralsz egy edényben vizet, beleteszed, majd 8-10 perc után vedd ki, és eheted

2017. nov. 6. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
De ezt a hülyeséget ide bepötyögni már nem bonyolult, mi
2017. nov. 6. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A vákuumcsomagolt virslik csomagolásán fel van tüntetve az elkészítési javaslat. Ez is azt az alapvető eljárást mutatja be, hogy 1 - vizet forralsz, 2 - beleteszed X percre, és ha lejárt az idő kiveszed majd elfogyasztod.

Amúgy ezekre 2-4 percnél több ritkán van írva, 8-10 perc forralás alatt nagyon megszívja magát vízzel és/vagy atomjaira hullik.

2017. nov. 6. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Kibontod a csomagot, majd keresztbe, apró vágásokat ejtesz rajtuk. Kemény fából parazsat csinálsz. Kikészítesz egy nagy, doboz hűtött tejfölt, friss, puha kenyeret. Majd szalonnasütő villára szúrod a virslit és a parázson megsütöd. Mielőtt, beleharapsz, mártsd a tejfölbe.
2017. nov. 6. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:

A virslit csak melegíteni kell, mert gyárilag már meg van főzve.A csomagoltakra valóban rá van írva a felhasználási javaslat.

Ha sült virslit akarsz, akkor kell be ferdén bevagdalni, és nagyon kevés zsiradékon forgatva (a virslit ), egy serpenyőben megsütni. 1-2 perc ez is.

2017. nov. 6. 18:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, sikerült megcsinálni :)

Még gyerek vagyok, sosem csináltam semmilyen konyhai tevékenységet, ezért gondoltam inkább hogy megkérdezek valakit: nemsokára hazaérnek a szüleim, és biztosan jólesik majd nekik egy kis meleg táplálék

2017. nov. 6. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!