Tí ís szerettek a vírslít lekvárral enní?
Mi is.
Viszont ennek a kérdésnek semmi érvénye nincs. Semmit sem lehet tanulni belőle.
Az, hogy te mit szeretsz, nem tesz hozzá az emberiség közös tudásbázisához, aminek bővítését ez a weboldal is hivatott szolgálni.
Én karácsony előtt próbáltam ki, tényleg fincsi. Angliában élek, és itt karácsonykor több minden is áfonyaszószos, nyilván a feldolgozott, félkész kaják esetében, hogy ünnepi legyen. Tudom, nem egészséges ilyeneket venni, de néha szoktam, sajnos...
A virslis párnát mostanában eléggé megszerettem, ez leveles tésztába csomagolt virsli, és volt karácsonyi "különkiadása" is. Áfonyaszósszal, sajttal. Igaz, a sajt rontott az ízén, de én különben sem szeretem a sajtokat. Viszont azért így is érződött rajta, hogy nagyon finom az édes szósszal. Most, hogy áfonyaszósz vagy áfonyalekvár, olyan mindegy.
Biztosan más lekvárral ill. gyümölcsszósszal is finom.
Mikor a káposztát megpirítjuk a káposztás tésztához, akkor karamellizálódik, és valóban kap egy édeskés ízt, tehát én nem hiszem, hogy egy kis cukor ne harmonizálna vele.
A bundás kenyér cukorral is lehet finom, én még így nem próbáltam, de a kedvenc YouTuber-em egyszer bemutatta, amint épp reggelire francia pirítóst készített, legalábbis ő így hívta. A kenyérszeletekre felkarikázott banánt tett, mézet nyomott rá, mindegyiket beborította egy másik szelet kenyérrel, tojásban megforgatta, és kisütötte. Banános, mézes bundás kenyér magyarul. Nincs ebben semmi különös, vannak akik ilyet is esznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!