Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tí ís szerettek a vírslít...

Tí ís szerettek a vírslít lekvárral enní?

Figyelt kérdés
Én ímádom,tí hogy vagytok vele?Csak én vagyok egyedül ílyen bolondos?
2018. jan. 11. 21:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
31%

Mi is.

Viszont ennek a kérdésnek semmi érvénye nincs. Semmit sem lehet tanulni belőle.

Az, hogy te mit szeretsz, nem tesz hozzá az emberiség közös tudásbázisához, aminek bővítését ez a weboldal is hivatott szolgálni.

2018. jan. 11. 22:03
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
azt hittem hogy a káposztáskocka+cukor meg a bundáskenyér+cukor kombónál nincs lejjebb. jézus mária
2018. jan. 11. 22:14
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a csípőskolbászos baracklekváros kenyeret jobban szeretem.
2018. jan. 11. 22:44
 4/16 A kérdező kommentje:
#6 hmmm,nem rossz.
2018. jan. 11. 22:45
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
2: káposztás tészta, kakaóporral. Barátnőm így eszi.
2018. jan. 11. 22:45
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én karácsony előtt próbáltam ki, tényleg fincsi. Angliában élek, és itt karácsonykor több minden is áfonyaszószos, nyilván a feldolgozott, félkész kaják esetében, hogy ünnepi legyen. Tudom, nem egészséges ilyeneket venni, de néha szoktam, sajnos...

A virslis párnát mostanában eléggé megszerettem, ez leveles tésztába csomagolt virsli, és volt karácsonyi "különkiadása" is. Áfonyaszósszal, sajttal. Igaz, a sajt rontott az ízén, de én különben sem szeretem a sajtokat. Viszont azért így is érződött rajta, hogy nagyon finom az édes szósszal. Most, hogy áfonyaszósz vagy áfonyalekvár, olyan mindegy.

Biztosan más lekvárral ill. gyümölcsszósszal is finom.

2018. jan. 11. 23:27
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Mikor a káposztát megpirítjuk a káposztás tésztához, akkor karamellizálódik, és valóban kap egy édeskés ízt, tehát én nem hiszem, hogy egy kis cukor ne harmonizálna vele.

A bundás kenyér cukorral is lehet finom, én még így nem próbáltam, de a kedvenc YouTuber-em egyszer bemutatta, amint épp reggelire francia pirítóst készített, legalábbis ő így hívta. A kenyérszeletekre felkarikázott banánt tett, mézet nyomott rá, mindegyiket beborította egy másik szelet kenyérrel, tojásban megforgatta, és kisütötte. Banános, mézes bundás kenyér magyarul. Nincs ebben semmi különös, vannak akik ilyet is esznek.

2018. jan. 11. 23:41
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A vajas-lekváros kenyeret füstölt kolbásszal szeretem. Nem lehet rossz a virsli lekvárral. Nyami:)
2018. jan. 12. 08:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
húgom a sósnak készített bundáskenyérre rak cukrot, nem a francia pirítósra
2018. jan. 12. 10:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én az édes palacsintába majonézt teszek majd sajtot olvasztok a tetejére. A rántotthúst csak eperlekvárral szeretem. A túrórudi is majonézzel a legjobb. A kakaós csiga meg ketchuppel.
2018. jan. 12. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!