Miért olyan drága a virsli?
Én pont a legdrágábbakat veszem, remélve, hogy abban kevesebb a patkány. 3800-4000 ft körül van kilója.
Az ilyen ipari, feldolgozott cuccokból, ha ritkán eszem is, de érdemes a drágát venni, az talán nincs tele csontpéppel, bőrkével, nyesedékkel.
Mihez képest?
A minőséginek tartott árút meg kell fizetni.
Az olcsó követelménye a 40% hústartalom, az, hogy a többi 60% mi, találd ki.
A virsli is egy olyan termék amiből van olcsó és bizonyára rossz egészségtelen termék és van olyan ami sokkal jobb minőségű és sokkal magasabb hústartalommal rendelkezik. Ez nyilván finomabb és drágább is lesz.
Nekem a kedvenc virslim ilyen kb 2500Ft/kg áron van. Pikok bécsi roppanós virsli juh bélben. (Ennek a hústartalma több mint 80%) A másik kedvencem pedig a Pikok füstölt sertésrudacska. (93% hústartalommal.)
Egyébként a legrosszabb virsli amit életemben kóstoltam az a Her-Csi hús kft terméke ami ilyen "kimérős" kiszerelésben volt kapható.
Íme: [link]
Ez a delikvens. Árban nyilván sokkal kedvezőbb és nem 2500 Forint, hanem csak 700-800 Forint. De én inkább eszek 3 darab finom virslit ami kevésbé egészségtelen, mint helyette 10 olyat ami ehetetlen kategória (számomra) és a jó ég tudja, hogy mit daráltak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!